Kaptajnens Housewifes

Koula passer på Kaptajnens hus og på smedien. I jernet er det Belinda Scammel, der er housewife.

Du ankommer med bus, taxi eller i bil fra Mytilini til Plomari. Følg den rutebeskrivelsen du har modtaget sammen med din lejeaftale, fra bus/taxi holdepladsen på Plomari Havn til Kaptajnens Hus og Smedje. Rutebeskrivelsen (og kode til nøgleboksen m.m.) og 'husorden' får du som sagt tilsendt fra os.

Sørg for, at du har rutebeskrivelsen og koden til nøgleboksen på dig, når du ankommer til Plomari

Skal du bo i Jernet, vil Belinda tage godt imod Jer, udleverer nøgler og guider Jer på plads, når I har fortalt hende pr. email, hvornår I ankommer til Plomari.

I Husbogen får I svar på snart sagt alle tænkelige praktiske spørgsmål og en ophængt husorden forklarer, hvad der skal gøres når I ankommer til huset og når I forlader det. Der ligger altid en retzina på køl ved ankomsten.

Koula's mobil: +30 6980161805    Belinda's mobil: + 30 694 0723862

Klima
Grækenlands klima er venligt. Meget venligt endda. Der er varmere hele året og der er langt flere solskinstimer end herhjemme. Det kan dog blæse i Grækenland og den relative høje luftfugtighed kan opleves som kølig. Især om aftenen. Tag derfor altid en tynd sweater med i kufferten. I sæsonen er de korte bukser og sandalerne dog det vigtigeste udstyr. Selv i November måned kan være helt bedårende.

Om vinteren og i det tidlige forår kan det tage tid at opvarme de massive stenmure og om sommeren kan man opleve det omvendte problem.

Badevandet
Man kan bade hele året. Iskoldt bliver havet aldrig. Bystranden er et rart sted og ligger tæt på husene. Man kan leje liggestole i sæsonen. Men der er flere gode badestrande i Plomari. Melinda er et supert sted og kalder på en dagstur. Tavernaerne dér har åbent fra påsken til oktober.