Du ankommer med bus, taxi eller i bil fra Mytilini til Plomari. Følg den rutebeskrivelsen du har modtaget sammen med din lejeaftale, fra bus/taxi holdepladsen på Plomari Havn til Kaptajnens Hus og Smedje. Rutebeskrivelsen (og kode til nøgleboksen m.m.) og 'husorden' får du som sagt tilsendt fra os.

Sørg for, at du har rutebeskrivelsen og koden til nøgleboksen på dig, når du ankommer til Plomari. 

Vi har en lokal kontakt person, som kontaktes såfremt du har spørgsmål eller brug for hjælp. Du modtager info på kontakt personen når du modtager din lejekontrakt.

OBS herreløse dyr: Plomari har mange herrreløse katte og hunde , som er søde og selskabelige, men tag ikke dyrene indenfor, da de som regel har utøj som kan være vanskeligt at komme af med, og gøre sommerlivet kløene, også for de næste gæster.

Skal du bo i Jernet, er det smart at bruge Plomari Taxi. Både Maria og Dimitris ved hvor huset ligger. Maria kan træffes på: +30 6945 075232. Nøglen til huset ligger under potten på muren. Husk at kontakt Maria i god tid før ankomsten, angiv flynr. og ankomsttidspunkt til Mytilini. Så klarer de resten. 

I Husbogen får I svar på snart sagt alle tænkelige praktiske spørgsmål og en husorden forklarer, hvad der skal gøres når I ankommer til huset og når I forlader det. Der ligger altid en retzina på køl ved ankomsten.