Sammen med lokale håndværkere har vi brugt dejlige mange kræfter og mange rejser på at lave en istandsættelse, der bevarede husets sjæl og særegne, fine stemning. 

De 3 etager bindes sammen af en trappe med fine, velbevarede snedkerdetaljer. Vi har lagt nyt tag, skiftet alle skodderne, lavet to nye toiletter, fuget alle plankegulvene, malet alle vinduer og lofter, etableret nyt fuldt udstyret køkken med åbent ildsted og gulvvarme.

Skillevægge er fjernet og stalden er ombygget til et stort køkken alrum med udgang til Appelsingården. Alle gulve i soverum har brede, delvist malede plankegulve og paneler. De højloftede rum fremstår i sarte, lyse limfarver, og er udstyret med fine stukkationer. Brudesuiten på 2.sal har fornemme loftsdetaljer med smukke, naive bemalinger. Øverst er der en tagterrasse med dyrebare udsigter. På taget har vi installeret solfanger. Der er varmt vand til alle. Vi har netop oppudset hele facaden i indfarvet puds.

 

Vi er fire arkitekter, som har anstrengt os for at sætte husene i stand, så de kan bruges hele året. For hver gang vi er vendt tilbage, holder vi mere og mere af byen, havet og det dramatiske bjerglandskab der indrammer vores liv der. Arkitekter i Grækenland  Dorte Madrup Poulsen, Ingelise Heine Bengtson, Jens Thomas Arnfred